Et rikt tilbud –
og aktiviteter for alle.

På Fossum vil det være aktiviteter og tilbud for alle.

Sport og fritid – i skjønn forening

Idrett har alltid vært en del av Fossum der både fotballbaner og skiarenaer har fostret stjerner, hverdagshelter og idrettsglede. Fossum Idrettsforening har i generasjoner tilrettelagt for idrett, folkehelse og aktiviteter. Området har også en unik beliggenhet med tilgang til marka, samtidig som Bogstadvannet ligger som en perle rett utenfor stuedøra. Fossum Bruk vil sørge for at idrettstilbudet styrkes. Gjennom en stor utvidelse av dagens anlegg med ca. 50 dekar. Dette vil gi rom for nye kunstgressbaner, skistadion og andre idrettstilbud. I tillegg utvikles skole med stor flerbrukshall inne på industriområdet.
Fossum Bruk vil også bidra til at Bogstadvannet åpnes for innbyggerne. Økt tilgang til vannet, vil bidra til at innbyggerne i Bærum vil få en fantastisk mulighet til å oppleve idyllen naturen har å by på, både sommer som vinter.

Et rikt tilbud – og aktiviteter for alle

Barnehager og skole sørger for at barna får en trygg, stabil og god hverdag. Med bo- og behandlingssenter tilgjengelig kan man leve hele livet på Fossum. Lokalt vil det også finnes servicetilbud som gjør det enkelt å få unnagjort de daglige gjøremålene, eller kanskje du heller vil ta en tur i en av parsellhagene for å se hvordan det vokser og gror?

Fossum Bruk skal bli en miljølandsby som imponerer
og setter ny standard for miljø og sosial bærekraft.